Entreprenør Romerike

Ditt Bygg AS er en totalentreprenør innen bygg og anlegg. Vi tar oss av alt knyttet til byggeprosessen, fra prosjektering til levering av materialer og til selve utførelsen. Ingen jobb er for liten eller stor for oss. Vi er en entreprenør på Romerike som gjerne hjelper deg med ditt neste prosjekt.

Energivennlige boliger

Vårt samarbeidsteam består av arkitekter, rørleggere, elektrikere, malere, gravere, murere, flisleggere og snekkere. Alle våre entreprenører på Romerike imøtekommer myndighetenes strenge krav til hvordan nye boliger skal bygges. De skal være så energivennlige som mulig (TEK10), og dette er noe vi i Ditt Bygg AS tar på alvor. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål til tekniske krav, eller ønsker et godt tilbud på pris.

Vi har lang erfaring med nybygg og tilbygg. Nye boliger har lave energiregninger fordi gulv, vegger og tak blir godt isolert, og nye vinduer og dører er klimasmarte. Dette gir lavere energiforbruk og lavere strømregning. For at nybygget skal være energivennlig og imøtekomme myndighetenes strenge krav, bør det være montert av en fagperson med riktig kompetanse. Ditt Bygg AS er en entreprenør på Romerike med den kompetansen du trenger for å bygge din nye drømmebolig. På den måten kan du være trygg på at boligen blir stående i årevis, uten problemer. Du kan flytte rett inn uten å bekymre deg for at all fritiden din skal gå til vedlikehold.

Rehabilitering av bolig

Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Som totalentreprenør kan vi foreta både enklere og grundigere befaringer av hjemmet ditt, slik at vi kan hjelpe deg med å fastslå hvilke deler av boligen som bør skiftes ut. Vi kommer også med anbefalinger til hva slags materialer du bør benytte på de ulike stedene i boligen. For eksempel kreves det annet trevirke i en utendørs terrasse enn det gjør på panelet i stua.

Hvis du skal bygge tilbygg på eksisterende bolig, har vi dyktige arkitekter og entreprenører på Romerike som kan hjelpe deg med å tegne de beste løsningene. Arkitektene vet hva som funker og ikke funker, og kan kombinere smarte løsninger og energivennlige tilbygg med dine egne ønsker og behov. Ditt Bygg AS har også god erfaring med å ettermontere takvinduer i eksisterende tak, og er kurset av Velux Norge.

Er du lei av høye strømregninger? Ved å etterisolere tak, vegger, vinduer og loft vil du merke store forskjeller i energibruken. Du vil få et bedre inneklima og bedre komfort i boligen din, og strømregningen vil synke drastisk. Dette kan våre entreprenører på Romerike hjelpe deg med.

Vi hjelper deg fra drøm til tegnebrett

Som totalentreprenør på Romerike utfører vi alt arbeid knyttet til bygg og anlegg. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder en totalpakke, fra søknad om bygging til ferdigstillelse og endelig dokumentasjon. Vi hjelper deg å ta steget fra drøm til tegnebrett. Vi samarbeider kun med dyktige og autoriserte fagfolk, og leverer høy kvalitet til avtalt tid. Gode leverandører og entreprenører på Romerike gjør at vi kan tilby våre kunder en god opplevelse og et godt hjem. Våre tjenester inkluderer blant annet:

  • Dyktige fagfolk innen tekniske fag
  • Levering av materialer
  • Prosjektering og utførelse

Uansett om du skal legge ny parkett, etterisolere taket eller bygge nytt fra bunnen av, kan Ditt Bygg AS bistå deg. Ved å bruke profesjonelle fagfolk kan du være sikker på at arbeidet blir utført riktig og at alle tekniske krav blir møtt. Fordelen med å velge Ditt Bygg AS som din entreprenør på Romerike, er at vi samkjører jobben med alle involverte parter i oppdraget. På den måten slipper du å forholde deg til mange forskjellige leverandører og bedrifter. Færre personer å forholde seg til betyr bedre flyt i arbeidet og hurtigere ferdigstilling av prosjektet. Våre entreprenører på Romerike sparer deg for både tid og penger.