Snekker Lørenskog

Er du på utkikk etter en snekker i Lørenskog? Ditt Bygg AS er en totalleverandør innen bygg og rehabilitering, og vi hjelper deg med store og små prosjekter. Ta kontakt i dag dersom du er ute etter en snekker i Lørenskog, eller ta en titt på de andre tjenestene vi tilbyr.

Oppussing og rehabilitering av bolig

Hvis du skal pusse opp boligen din kan det være lurt å involvere en profesjonell snekker. Ved å involvere fagpersoner i arbeidet kan du være sikker på at alle tekniske krav blir møtt. Våre samarbeidsteam består av dyktige arkitekter, rørleggere, elektrikere, malere, gravere, murere, flisleggere og snekkere i Lørenskog. Uansett hva du ønsker å utføre av oppussing kan Ditt Bygg AS bistå deg med dette. Ta kontakt med oss i dag så finner vi en løsning som lønner seg, uansett om det er bytte av parkett eller nye lister til din bolig.

Vi har dyktige snekkere i Lørenskog som utfører oppussing og rehabilitering. Dette innebærer ofte å skifte ut gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å bruke en profesjonell snekker med fagbrev kan du være sikker på at jobben blir riktig utført. Vi foretar en enkel befaring av boligen din, og hjelper deg med å fastslå hva som bør skiftes ut, og hva som må til for at deres ønsker for drømmeboligen skal gå i oppfyllelse.

Snekker Lørenskog

Det finnes mange forskjellige typer trevirke og vedlikeholdsfrie materialer som kan benyttes i en bolig. Våre snekkere i Lørenskog kommer gjerne med anbefalinger av trevirke med høy kvalitet og til en fornuftig pris. Ulike deler av boligen krever ulike materialer avhengig av hvilket rom det er snakk om, og om trevirket skal være ute eller inne:

  • Våtrom
  • Oppholdsrom
  • Terrasse
  • Utendørs kledning
  • Takpanel

Ved for eksempel bygge av terrasse og utendørs kledning kreves det materialer som tåler de vanskelige værforholdene i Norge. Trevirket må tåle å fryses ned og tines opp, det må tåle å bli vått og det må tåle direkte eksponering i sol. La Ditt Bygg AS og våre dyktige snekkere i Lørenskog være med i planleggingen, og få tips til hva slags materiale du bør bruke i den nye terrassen og andre steder i boligen. Vi monterer for deg slik at du kan være sikker på at arbeidet er konstruksjonsmessig riktig utført, og blir stående like fint år etter år.

Nybygg og tilbygg

Ditt Bygg AS har lang erfaring med nybygg og tilbygg. Å flytte inn i et splitter nytt hus er en herlig følelse, fordi du ikke trenger å bekymre deg for å bruke all fritiden din på vedlikehold. Huset er bygget ut i fra dine krav og ønsker, og for din smak og behag. Nybygg har lave energiregninger fordi gulv, vegger og tak blir godt isolert, og nye vinduer er klimasmarte. Et nybygg gir lavere energiforbruk og lavere strømregning. Det forutsetter at det er montert av en fagperson med riktig kompetanse. Våre snekkere i Lørenskog har kompetansen som kreves.

Myndighetene stiller strenge krav til hvordan nye boliger skal bygges, og dette er noe vi i Ditt Bygg AS tar på alvor. Våre snekkere i Lørenskog møter alle tekniske krav til nybygg slik at du kan være trygg på at drømmehuset blir stående i årevis uten problemer. Skal du bygge tilbygg på en eksisterende bolig, kan våre arkitektsamarbeidspartnere hjelpe deg med å få tegnet best mulige løsninger i henhold til deres behov.

Din entreprenør fra A til Å

Ditt Bygg AS er en totalentreprenør innen bygg og anlegg. Våre tjenester inkluderer blant annet:

  • Dyktige fagfolk innen tekniske fag
  • Levering av materialer
  • Prosjektering og utførelse

Fordelen med å velge Ditt Bygg AS er at du slipper å forholde deg til mange forskjellige leverandører. Vi tar oss av hele byggeprosessen, fra å legge fliser på badet til å installere flotte og energieffektive takvinduer. Ingen jobb er for stor eller liten for oss. Våre snekkere i Lørenskog har god erfaring med å ettermontere takvindu i eksisterende tak, og er kurset av Velux Norge.